Použití topení

Podlahové topení můžete použít všude, kde máte v plánu mít plovoucí podlahu, dlažbu, lino nebo jenom beton. Prohlédněte si video.

Podlahové teplovodní topení vytopí nejen byt, ale je to také ideální topení pro rodinné domy či firmy.

Podlahové topení FV THERM bylo představeno v pořadu Rady ptáka Loskutáka. Prohlédněte si video.

Záruka 15 let

  • Moderní technologie
  • Soustavná kontrola kvality
  • Špičkové zkušenosti

Prohlášení o shodě


Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. FV-Plast, a.s. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá FV-Plast, a.s. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSSRSS

Novinky

Budoucnost topení: Tvarovky z termoplastu PPSU

11. 4. 2016

V dnešních instalacích se začínají stále výrazněji používat moderní tvarovky z amorfního termoplastu PPSU (někdy také PPSF). Tyto rozvodové tvarovky mají celou řadu výhod.

Fantastické vytápění FV Plast

11. 4. 2016

Celý duben nás můžete slyšet v rádiu nebo vídat na billboardech. Fantastické vytápění FV Plast vám přináší jenom samé výhody, přesvědčte se sami.

Pozvánka na veletrh FOR THERM 2015

03. 9. 2015

Zveme vás na veletrh o moderním vytápění, vzduchotechnice a alternativních zdrojích energie FOR THERM 2015, který se koná na pražském výstavišti od 15. do 19. září.

Rady ptáka Loskutáka - VIDEO

12. 9. 2014

V pořadu Rady ptáka Loskutáka představil pan David Behner naše teplovodní podlahové vytápění FV THERM. Prohlédněte si video

Archiv novinek

Rychlý kontakt

FV Plast, a.s.
Kozovazská 1049/3
250 88 Čelákovice 

Tel.: +420 326 706 711
E-mail:

Kontakty

© 2018, FV-Plast a.s. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑